torsdag 14 maj 2009

Lite personligt

Tjo, kära bloggläsare. Det är mycket på gång just nu i livet. Företaget som jag arbetar på har drabbats av varsel. Så det är omplaceringar, med allt vad det innebär. En konsekvens är att jag ensam besitter kunskap som jag skall lära ut till 3 andra. Så det är hektiskt kan jag lova.
Sen har jag varit på konfaläger i helgen. Vi hade verkligen trevligt. Det är avslutning på söndag, det känns lite blandat, det skall på ett sätt bli skönt, men samtidigt så är ungdomarna väldigt härliga. Jag kommer sakna dem.
Sen skall jag och Johanna flytta in i ett hus den 1 Juni. Vi skall hyra ett eget hus, med egen trädgård. Känns lite overkligt, vi gick ju på den där lägenhetsvisningen mest för skojs skull. Hyresvärden var väldigt skeptisk till det faktum att vi har en hund. Så vi hade inte en tanke på att vi verkligen skulle få den. Men två veckor senare så ringer han och säger att huset är vårat, om vi vill ha det. Vi tacka ja.
Så det är dags nu att börja packa. Och vi har knappt börjat.
Sen så vill jag visa ett fint bibelord. Håller på och läser 2 Korint just nu. Det känns som jag ofta missar det brevet. Det första brevet är ju helt klart mer ”känt”
Men det står mycket gött där får jag säga. Idag när jag satt på mitt sedvanliga böneställe (färjan från göteborg till min ö) så tog dessa rader verkligen tag i mig. Tankvärda och enkla, men ack så djupsinniga.

"Ni känner ju vår Herre Jesu Kristi nåd. Han var rik men blev fattig för er skull, för att ni genom hans fattigdom skulle bli rika" (2 Kor 8:9)

4 kommentarer:

 1. Kul! Jag hoppas på en inflyttningsfest!

  SvaraRadera
 2. Hehe, ja sånt skall man hinna med också.. Om vi inte hinner med det, är du välkommen att häsla på när som helst.. :)

  SvaraRadera
 3. Kor 2 är något av en favorit här, finns många grymma stycken! Hoppas ni får det härligt i huset, flyttade själv till ett för 1,5 år sedan och har inte ångrat det. Lite mer jobb såklart och lite vånda över saker som behövs åtgärdas men som vi inte har ekonomi till, men det positiva överväger! Herre över sitt eget hus, det är grymt :)

  Välsignelser!

  SvaraRadera
 4. Kan tänka mig att det är härligt med ett "eget" hus.
  Vi kommer att hyra detta iofs, dock får vi göra saker i trädgården, som att klippa gräset osv.
  Så det kommer bli gott..

  SvaraRadera