fredag 6 februari 2009

The Witcher


Ett nytt fett datorspel som heter The Witcher. Jag har själv inte spelat det men det verkar vara helt i min stil , ni som gillar Diablo lär gilla introt.. Det är ganska rått och ruskigt spel, så är du känslig. Titta inte :)

4 kommentarer:

 1. The Witcher verkar spännande. Har dock inte spelat det själv. Men det är inte jättenytt. The Witcher Enhanced Edition är det man bör kika efter nu, då det är uppdaterat och har en del extra material, som kan vara kul! :)

  SvaraRadera
 2. Nea jag vet,, det kom ut 2007. Men det verkar som du säger uppdateras hela tiden..
  Jag är inte så inne in "game" världen längre.. Har spelat på tog för mycket counter-strike och quake3 i mina dagar.. Jag lade ner i vevan då WOw kom.. Alla mina kompisar fastnade i det spelet. Det hade jag med gjort om jag börjat. För det är ett bra spel.. Blizzard gör inga dåliga spel.. DIablo 3 och starcraft2 är på gång.. :)

  SvaraRadera
 3. Jag spelar inte så mycket själv heller. WOW passade jag mig för, hade en del kompisar som mer eller mindre inte pysslade med annat ett tag.

  Däremot kommer jag nog att köpa Fallout 3 när det blir billigare, eftersom jag verkligen gillade ettan och tvåan. Och troligtvis kommer jag inte kunna hålla mig själv ifrån Starcraft 2. :) Det är kul, men det känns inte lika stort längre som när jag var yngre. Jag antar att man har mognat något.

  SvaraRadera
 4. Mmm starcraft 2 är jag väldigt sugen på.
  Sett trailern?
  http://www.youtube.com/watch?v=ELhtXtnV3pg

  Och lite Zerg gameplay teaser :)
  http://www.youtube.com/watch?v=KdJIauWjE8s&feature=related

  SvaraRadera