onsdag 16 juli 2008

Tacksägelse

Jag prisar dig min Gud. Tack för att jag var dag kan få fyllas på med din kärlek. Tack för att jag var jag än befinner mig kan stiga in i din ljuvliga närvaro. Din härliga närvaro som inte är av denna världen. Den frid du ger våra hjärtan ger oss mersmak för hur det kommer vara att en dag möta dig.
Tack min Gud för det du lärde oss när du steg ner på jorden som människa. Tack Jesus för dina ord du gav oss. Du visade oss hur vi skall behandla varandra. Du visade oss ett exempel när du tvättar våra smutsiga fötter, trots att vi inte är värda det så visar du oss hur vi skall behandla våra medmänniskor. Du visar oss nåd, du visar oss att om inte vi behandlar våra medmänniskor såsom du gör när du tvättar våra fötter rena så kan vi inte vara dina lärljungar.
Tack herre för allt du gör i mitt liv. Jag kan inte med ord beskriva den glädje du ger mig Jesus sedan du den dagen såg mig och hjälpte mig.

Låt ditt hjärta och sinneslag råda i mig. Lär mig att tvätta fötter som är smutsiga och vidriga, lär mig att älska människor som är svin och gör mig illa. Lär mig ditt sinneslag.

4 kommentarer:

 1. Mitt hjärta jublar, broder..

  Tack.. för ditt vittnesbörd.. din tro..

  Tänker på dig, kompis..

  Hörs..

  SvaraRadera
 2. Du finnd i min böner Tubbo. Hoppas allt är bra med dig?

  Tack för dina ord.

  SvaraRadera