onsdag 18 juni 2008

Blogguppmaning: Ge omgivningen order!

Har fått en förfrågan av Charlotte Therese på bloggen om att skriva 5 uppmaningar som jag vill att min omgivning skall lyda på stående fot :)

Det är inte helt lätt känner jag, men jag ger det ett försök.

1. Gör det där som Gud vill att du skall genomföra men inte vågar, du vet det där som du skjutit upp ett par månader nu. (Tex bjud över den gamla ensamma gubben du har som granne på fika)

2. Sluta titta på tv och ängna den tiden till Gud istället. (Är inte universums skapare värd mer tid än den där gamla burken på till tv) :)

3. Börja varje dag så fort du vaknar med att tacka Gud för att du får vara med en dag till i hans rike (det kommer ske under i ditt liv jag lovar, att börja dagen med att snacka med Gud är nice) :)

4. Be till Gud att bönen skall vara det bästa du har i ditt liv. ("Ge mig ingen ro Gud förens bönen är det bästa jag vet")

5. Be att Jesus visar dig hur man älskar sina medmänniskor (Det är lätt att älska dem man har i sin närhet, men att älska människor som är svin och helt dumma i huvudet, det behöver iaf jag hjälp med)

http://charlotte-therese.blogspot.com/2008/06/blogguppmaning-ge-omgivningen-order.html


Edit: Skickar vidare en utmaning till Excelsis , Papa-Dan och Z

6 kommentarer:

 1. Tackar.

  Punkt nummer två kommer jag att bryta ikväll kl 20.45
  Heja sverige :)

  SvaraRadera
 2. Internet är ju sådant som tar tid också.. Det kan behövas fasta på fler plan...

  SvaraRadera
 3. Jo internet kan ta tid från Herren. Men man kan ju göra vettiga saker på nätet, tex debattera på flashback för trons skull. Fast att sitta o glo i skärmen i brist på annat kväll efter kväll som jag tenderar att göra, det är inte nyttigt.

  SvaraRadera