tisdag 10 februari 2009

Coldplay dont panic


Jag köpte en ny gitarr innan jul, en strålsträngad härlig gura.. Riktigt kap om jag får säga det. Märket är Jack and danny DC2-NL.
Har lärt mig spela denna låten med Coldplay rätt oki nu, förvisso har jag inte den rösten som Chris har, men ändå :)

Vid första anblicken så kanske den inte verkar så svår att spela. Men den har speciellt komp som tog sin lilla tid att fastna för mig..
För dig som vill lära dig låten rekomenderar jag filmen länken längst ner som visar vilka ackord samt vilken rytm den går i.

http://www.youtube.com/watch?v=am8GtSbksh4

3 kommentarer:

 1. 5 blogginlägg på typ ett dygn!!! helt makalöst va tråkigt du har nu när du e sjuk o jag inte e hos dig. Stackars krake. FAST bra för din blogg, nu har du lixom bunkrat upp me inlägg för flera månader framöver..hiih. puss.

  SvaraRadera
 2. Jag funderade själv på att köpa en ny akustisk gitarr till mig själv. En mickad historia så jag kan byta ut min gamla Yamaha jag fick när jag var tio år gammal och började den kommunala musikskolan. :)

  SvaraRadera
 3. Suecae Sounds:
  Jag gav en tusenlapp för min. Den är väldigt bra för att vara så billig. Köpte den i den "lokala" musik affären. Jag frågade mest på skämt vad en sådan kostade. Såg liksom ut att kosta 4-5000 iaf.

  Titta efter gitarrer på blocket, där finns det kap att fynda..

  Johanna: Du vet att jag saknar dig :)

  SvaraRadera