måndag 17 november 2008

Lite blandat

Min församling har börjat med att 3 min varje vecka låta en medlem berätta om sitt liv och vad Gud har gjort osv under Gudstjänsten. Det är verkligen spännande att höra folks vittnesbörd. Igår var det min tur att vittna inför församlingen. Jag som hatar att stå inför folk.
och jag var mkt nervös kan jag lova, sov knappt alls kvällen innan. Jag hade planerat in i minsta detalj vad jag skulle berätta. När jag väl stod där uppe med en mick i handen så blev det helt stopp i huvudet.
Fick liksom tala ur hjärtat och lita på Gud. Jag vet inte rikigt vad jag sa, men andra sa att det blev rätt bra :)
Men det känns så gott när man besegrar sin feghet och litar på Gud.

Idag hände föresten en annan grej med mig. Jag har känt mig lite halvkass och förkyld hela dagen. Men mot slutet av eftermiddagen så mådde jag verklingen rikigt dåligt. Då jag skulle iväg på ett föräldramöte på dagis så var jag orolig att jag skulle vara tvungen att ställa in. Jag gick in på toa på jobbet och bad en bön till Gud. "Jesus ge mig styrka så jag orkar ta mig igenom mötet, låt dina ande ge mig styrka"
Jag kände att jag fylldes av en gudsnärvaro. Helt plötsligt var jag helt frisk. Ett mirakel skedde så här mitt i vardagen :)

2 kommentarer:

  1. underbart att höra! Det var jätte bra det du berättade på mötet!Du är så värdefull i Guds o våra ögon!Forsätt att frimodigt vittna om vad Gud gör i ditt liv!mvh.L-G

    SvaraRadera