torsdag 3 juli 2008

Todd BentleyMycket snack om denna mannen. Men jag gillar han och jag älskar radikala människor som bryter mot traditioner. Människor blir helt klart helade. Jag har sett ganska många av hans predikningar, och visst är han radikal.

9 kommentarer:

 1. Hehe.. Jag det är faktiskt lite uppfriskande med en tatuerade snubbe.

  Nu när du hört fler av hans predikningar, vad säger han?

  SvaraRadera
 2. http://www.youtube.com/watch?v=TEIp11FnuSg&feature=related

  Denna är mycket bra. Tcker du skall se på den.

  SvaraRadera
 3. Ja.. du vet.. inte riktigt min kopp té.. men han vinner många till Kristus.. och det är det enda som egentligen betyder något..

  SvaraRadera
 4. Tubbo. Precis det är det som är viktigt :)

  Det som är ännu roligare är att detta sprider sig runt om i världen. I England är det en liknande grejj på gång.

  Allt väl annars?

  SvaraRadera
 5. Jo tack.. allt är bra.. förutom at det är Power meet här i Västrås.. det betyder fulla raggare som pissar i min trädgård :D men men..

  Själv då, min vän?

  Förresten.. hur lägger man in en sådan där video-grej?

  SvaraRadera
 6. gött :)

  Om du kollar på youtube nedanför den personen som lagt upp filmen så finns det en sak som heter "embed" så tar du helt enkelt och kopierar hela den och klistrar in i ditt nya inlägg (html)
  Den brukar va rätt mycket text

  SvaraRadera
 7. Sleepaz: Det är rätt starkt (filmen).. Jag har svårt för GODtv, och har nog lätt att avskriva allt därifrån. Men det är nog viktigt att göra det.. Särskilt i detta fall då det betyder så mycket för så många.

  SvaraRadera
 8. Jo filmen är mkt stark.
  Jag är lite skeptiskt till vissa delar av Godtv, även om jag har haft mkt starka upplevelser därifrån. Jag och en vän satt och såg Todd en hel natt innan väckelsen bröt ut, jag var chockad hur radikal han var till en början, men sedan så insåg jag och upplevde en stark Guds närvaro som spred sig enda till vårat tv rum. Min vän blev frälst genom Godtv så visst gör dem nytta.

  SvaraRadera