onsdag 11 juni 2008

Vad jobbar jag med?Jag har ett sådant jobb som liksom aldrig någon kommer ihåg vad det är man gör. För det det är inte så många som vet vad en cnc- operatör gör.

"Vart var det nu du jobbade?" Jag vet inte hur många gånger jag fått den frågan av folk som jag redan talat om det innan.

Den här dagen har jag spenderat vid en dator och ritat detaljer i ett cad program. Det är kul, men samtidigt otroligt tungt för huvudet. Som ni ser på filmen så är vissa detaljer väldigt svåra, och kräver mycket nogrann planering. Det kan ta en hel dag bara att ställa in en sådan bit som ni ser på filmen.
Maskinerna är väldigt dyra, så det gäller att skriva in rätt X,Y,Z kordinater. Annars kan det bli dyrt :)

7 kommentarer:

 1. tycker det e kul när folk frågar mig va du gör..för ja säger bara att "han säkert gör nått nyttigt på en fabrik" o om folk frågar -me vadå, så säger ja bara "järn". Det blir nog mest jag som blir dumförklarad då...o inte du...*ler* Värre me mig ju som jobbar me papper i sommar. Hur sexigt låter det?

  SvaraRadera
 2. Men du ska ju tillverka konst liknande papper, icke att förväxla med att stå och sortera ett ton papper ungefär som skall in i pärmar :)

  SvaraRadera
 3. Jag skall också jobba med papper i sommar.. Shit vad högar det är..

  SvaraRadera
 4. Skall du packa pappas pappsäck med papper?

  Papi papi papi

  SvaraRadera
 5. Ne men ärligt, vad skall du göra i sommar? Jobba med papper?

  SvaraRadera
 6. Ja, efterarbete till massa utredningar. Vi skall skriva en delrapport till ett projekt som vi har haft nu under ett år. Sedan är det utvärderingar x många.

  SvaraRadera
 7. Det låter spännande :)
  Sätt på dig Lebowits peruk så kanske det blir lite mer spänning i tillvaron.

  SvaraRadera